Potgrond

Goede potgrond is super belangrijk voor het welzijn van je plant. Het is dé voedingsbodem voor je plant. Koop altijd potgrond met een RHP keurmerk. Producenten van RHP-potgronden werken met respect voor het milieu en worden streng gecontroleerd op onder andere metalen en onkruidenzaden.

 

We verkopen veel verschillende soorten potgrond: universele potgrond, potgrond voor mediterrane planten, biologische potgrond, potgrond voor bloeiende planten, verschillende soorten voor groenten en kruiden, stekgrond, speciale grond om planten mee aan te planten en Pokon waterproof potgrond dat extra goed vocht vasthoud.  

 

Gebruik in potten en manden altijd een laagje hydrokorrels zodat je planten en bloemen niet met hun wortels in het water staan. 

 

Zie je door alle soorten grond de juiste grond niet meer? Dat snappen we. Maar geen nood wij helpen u de juiste keuze te maken voor uw tuin of pot. 

 

Moestuin grond

Voor de moestuin hebben we 4 verschillende biologische grondsoorten. DCM Ecoterra grond voor groenten en kruiden, Pokon mix voor je moestuinbak, Pokon Vermiculiet en Pokon Zaai- en stekgrond.

 

De laatste twee zijn ideaal voor het opkweken van zaden en stekjes. Check ook onze pagina over zaaien en kweken.

 

Bodemverbeteraars

Groeien en bloeien je planten niet goed? is de bodem erg hard of juist er zanderig? Dan is het tijd voor een goede bodemverbeteraar! 

 

We hebben verschillende bodemverbeteraars in onze winkel, zoals: compost, turf, Vivimus, koemest, Bentoniet en kalk. Kom langs, wij geven advies!

 

Bodembedekking & afdekmateriaal

Wil je minder onkruid in je tuin of je tuin een mooie uitstraling geven? Maak dan gebruik dan sierschors of cacaodoppen.