Pluimvee

Geef jij je kippen of andere gevederde erfgenoten al geregeld een handje gedroogde meelwormen? Ze worden er helemaal wild van, zo lekker vinden ze dat! En het is natuurlijk ook gezond voor ze. We hebben voordeel emmers te koop van Deli Nature. Andere leuke product van dit merk zijn de ChiX Kippenpikblok, de ChiX Tabakssteeltjes en de ChiX Grit Mix. Deze mix zit vol met zeeschelpen, oestergrit, maagkiezel en roodsteen en is een hoogwaardig mineralen mengsel voor pluimvee.

 

We verkopen veel verschillende soorten voermengsel van Kasper Faunafood, Deli Nature en biologische voer van Via Organica.  Verwen je kippen geregeld met de lekkere Goldline mengsels van Kasper Faunafood. Super gezond en lekker!

 

Geniet je geregeld van schattige kuikentjes bij je kippen? Ook voor die kleine pluizebolletjes hebben we verschillende soorten voer, water- en voerbakjes in ons assortiment. Zaagsel, stro, hemparade en apotheek artikelen zijn bij ons ook altijd op voorraad.

 

Heb je veel last van bloedluizen op de kippen en in het nachthok? We verkopen hiervoor diverse (biologische) bestrijdingsmiddelen. Wat ook een goede en natuurlijke oplossing is: ECOstyle Roofmijten tegen bloedluis bij gevogelte. Bel of kom langs in de winkel voor meer informatie!