Tuinvogels

Hoeveel vogels heb jij in je tuin rondvliegen? We hopen natuurlijk dat je minstens twintig vogels in je tuin hebt die op zoek zijn naar vogelvoer. Want tuinvogels zijn zo leuk om naar te kijken! Een soort van yoga en mindfulness ineen terwijl je stil zit op de bank. 

 

Kom langs om ons uitgebreide assortiment voor de tuinvogels te bekijken! We hebben natuurlijk heel veel verschillende soorten strooivoer, pinda's en zonnebloempitten. Maar ook vogelslingers, vetbollen en diverse smaken vogelpindakaas. 

 

Maar laten we de eekhoorns niet vergeten! Heb jij al een eekhoornvoerderhuisje in de boom hangen? Ook super leuk om cadeau te geven. We verkopen verschillende soorten eekhoornvoer, waaronder een mengeling die we zelf maken met daarin veel hazelnoten en walnoten.

 

En wat dacht je van de egels? Steeds meer mensen hebben een schattige egelfamilie in de tuin die stipt om 8 uur 's avonds even wat eten komen halen. En van al die dieren in je tuin kan je dubbel genieten! Ze zorgen er namelijk voor dat er een stuk minder ongedierte is in je tuin. 

 

Denk aan het milieu en koop een mooie, praktische vogelvoer houder die je zelf weer kunt vullen. We verkopen ze in vele soorten en maten! Ook kun je bij ons terecht voor een groot assortiment aan nestkasten. Die gebruiken vogels ook 's nacht als schuilplek.